Солофит охлаждаща кърпа Ледена кърпа за фитнес, фитнес, голф, Йога, къмпинг, туризъм, тренировка, футбол, бягане, спорт, плаж-Меки и дишащи микрофибърни кърпи за мигн?

Солофит охлаждаща кърпа Ледена кърпа за фитнес, фитнес, голф, Йога, къмпинг, туризъм, тренировка, футбол, бягане, спорт, плаж-Меки

В магазина
BGN 8.53
Продукти:

Те ще ви помогнат да се охладите и да избегнете топлинен удар дори през лятото. Използвайте ги за справяне с менопаузални горещи вълни и дори облекчаване на главоболието. Просто се уверете, че по време на употреба продължавате да изплаквате солената пот от време на време, тъй като солта има тенденция да намали скоростта на изпаряване или охлаждане.Комплект от 5 кърпи - тези готини кърпи се предлагат в комплект от 5 кърпи, така че да имате достатъчно за цялото семейство. Просто накиснете кърпата във вода, изстискайте и разклатете няколко пъти и я носете около врата си. Тези кърпи са идеални за хора, които рутинно се занимават с физически дейности като тренировка, йога, бягане, къмпинг, трекинг, туризъм, колоездене, раници, състезания, голф, плуване, риболов, бейзбол, ръгби, футбол, софтбол, футбол, тенис, бокс, хокей, мажоретки, танци, гребане, вдигане на тежести и др.Мигновено охлаждане-изпитайте незабавно облекчение от изгарящата топлина с тези охлаждащи кърпи.Спортни кърпи - тези хладни кърпи могат да се използват за различни спортни и фитнес цели. Грижата за тези кърпи е лесна, тъй като те могат да се перат в машина и ви препоръчваме да ги изсушите на въздух.Кърпи от микрофибър за многократна употреба-Хипер-изпарителният дишащ мрежест материал на тези студени кърпи позволява на течностите да се изпаряват по-бързо от всякога. Тези йога кърпи ще ви помогнат с предотвратяване на топлинен удар и понижаване на телесната температура. Неговата уникална охладителна система използва влагата от кърпата, за да изтегли потта от кожата ви. Как да използвате : 1) накиснете охлаждащата кърпа във вода 2) изстискайте водата 3) разклатете кърпата няколко пъти 4) носете я около врата си функции : охлаждащи кърпи микрофибърни кърпи супер меки и дишащи леки леки бързо абсорбиране останете хладни за часове групова опаковка от 5 кърпи за спорт & фитнес за физически охлаждане релефна машина-измийте и изсушете на въздух лесна за използване охлаждаща кърпа Солофит (комплект от 5) Ледена кърпа за фитнес, фитнес, голф, Йога, къмпинг, туризъм, тренировка, Футбол, Бягане, Спорт, плажни Меки и дишащи микрофибърни кърпи за моментално охлаждане.

Подробности

Избор на клиенти