Комплект за завеси за душ на тъкани, хавайски морски стил завеса за душ с куки за завеси за душ, селски плат за душ завеса, сладка мияща баня за душ завеси за завеси з?

Комплект за завеси за душ на тъкани, хавайски морски стил завеса за душ с куки за завеси за душ, селски плат за душ завеса, сладка

В магазина
BGN 1.67
Продукти:

Висококачествен материал : Екологична водоустойчива полиестерна тъкан, изтрива вода и изсушава бързо . Изходен дизайн : HD печат и с ярки цветове, донесете на банята си по-постоянна хармонична декорация . Лесен за използване : 12 подсилени куки и 6 грома за Лесна инсталация . Множество размери - отговаря на вана със стандартен размер и малък душ . Множество опции : Това е не само завеса за душ, но и абстрактна ивици гоблен, тъкан от затъмнение, завеса за прозорец, фон на дяла . Размер : 90 см*180 см, направен От - висококачествен 100% полиестерен турски материал. Водоустойчив. Невинил. Не -Пева . Лесен за използване - Машинна миеща се и изсъхва бързо. Разполага с живи цветове и ясно изображение. Без избледняване . добавя страхотна перспектива-смела графика, отпечатана с най-съвременната технология за цифрово печат.

Подробности

Избор на клиенти