Инструменти за маникюр, практично отстраняване на лак за нокти, траен стабилен преносим интерес Професионален салон за изкуствено премахване на ноктите Излишен н?

Инструменти за маникюр, практично отстраняване на лак за нокти, траен стабилен преносим интерес Професионален салон за изкуствено

В магазина
BGN 0.33
Продукти:

10бр./Задаване на гел за нокти Полски език за отстраняване на клип Накиснете от изкуството за нокти за почистване на маникюр Инструменти за маникюр Спецификация : Характеристики : За изкуствено премахване на ноктите, подстригване на излишния пирон. Ефективно премахва гел лак с тези удобен гел от клипове! Няма нужда от фолио или опаковки. Просто поставете памук, напоен с ацетон в отстраняването на гел-изключване, който може да се използва за професионален салон или интерес. Подходящ за изкуството на ноктите, може да се използва с всякакви продукти на соев гел. Пластмасов материал, издръжлив и многократна употреба. Спецификации : Тип на артикула : Пластмасов цвят на лака за нокти : Пластмасов цвят : Количество : 10бр./Списък на пакети : 1 х 10бр. Клипове! Няма нужда от фолиа или опаковки . Просто поставете памук, напоен с ацетон в препарацията на гел-изключването, което може да се използва за професионален салон или интерес. Подходящ за изкуство на нокти , издръжлив и многократна употреба.

Подробности

Избор на клиенти